ZuidHaven nu in verkoop! Bekijk de online woonplanner, stel zelf je ideale herenhuis samen of kies een appartement!

app-3-juli

Luxe appartementen

De appartementen in ZuidHaven zijn uniek: uitzichten op haven, zee, duinen en strand, grote raampartijen en royale buitenruimten. De 60 exclusieve appartementen zijn verspreid over zes woonlagen. Het woningaanbod is zeer gevarieerd. Het kleinste appartement heeft een woonoppervlak van 90m², het grootste penthouse telt maar liefst 222m². Het is mogelijk de indeling van je woning aan te passen op jouw wensen en alle appartementen zijn in de basis voorzien van een SieMatic keuken.

 • Woonoppervlakte van 88 tot 222m2
 • Royaal terras, erker of balkon
 • Kwalitatief hoog afwerkingsniveau
 • Extra hoog plafond op de 4e, 5e, 6e verdieping
 • Vloerverwarming en -koeling gehele woning
 • Veel lichtinval dankzij grote raampartijen
 • Hoogwaardig isolerend glas
 • Eigen parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage

Koopsommen vanaf € 495.000,- tot € 1.500.000,- v.o.n

GA NAAR WOONPLANNERBEKIJK DE VERKOOPBROCHUREDOWNLOAD PRIJSLIJSTDOWNLOAD KOPERSINFORMATIE BOEKJEDOWNLOAD OPTIELIJSTDOWNLOAD Technische omschrijving 1DOWNLOAD Technische omschrijving 2DOWNLOAD FLYER KEUKENSDOWNLOAD FLYER SANITAIR
herenhuizen1

Vernieuwd ontwerp herenhuizen

In het beschutte en rustige binnengebied van ZuidHaven worden negen royale herenhuizen aan een mooi aangelegde binnentuin gerealiseerd. Hier woon je heerlijk uit de wind, maar in de zon. Vlak bij de duinen, het strand en de zee. Met een grote achtertuin, en met veel vrijheid. Want jij bent gedeeltelijk de architect van jouw herenhuis!

De herenhuizen kun je zelf samenstellen door middel van het HomeMade concept. Bepaal zelf de plek, de kleur van de gevel, het aantal woonlagen en de indeling van jouw droomhuis! 

 • Woonoppervlakte van tenminste 167m2
 • Je eigen herenhuis samenstellen uit de aangeboden opties in de woonplanner
 • Grote achtertuin van 16 meter diep
 • Kwalitatief hoog afwerkingsniveau zoals een Siematic keuken
 • Gelegen in het beschutte en rustige binnengebied
 • Eigen parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage

Koopsommen vanaf € 535.000,- tot € 595.000,- v.o.n.

DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIERGA NAAR WOONPLANNERBEKIJK DE VERKOOPBROCHUREDOWNLOAD FLYERDOWNLOAD PRIJSLIJSTDOWNLOAD KOPERSINFORMATIEDOWNLOAD KOPERSINFORMATIE BOEKJEDOWNLOAD OPTIELIJSTDOWNLOAD Technische omschrijving 1DOWNLOAD Technische omschrijving 2DOWNLOAD FLYER KEUKENSDOWNLOAD FLYER SANITAIRDOWNLOAD TECHNISCHE VERKOOPTEKENINGEN
bedrijf-3-juli

In het gedeelte van het woongebouw dat aan de kade van de Derde Haven wordt gerealiseerd, komen in de plint minimaal vier commerciële ruimten te huur met een vrije hoogte van 4 of 7 meter.

Deze zijn commerciële ruimten zijn bestemd voor innovatieve maritieme ondernemers en havengerelateerde bedrijven met activiteiten die goed te combineren zijn met de woonfunctie. De twintig meter brede kade biedt laad- en losmogelijkheden voor bestelbus en kleine vrachtwagens. De oppervlakken variëren van circa 70 tot 500m².

Alle commerciële ruimten worden gasloos ontwikkeld.

Heb je interesse in een commerciële ruimte in Zuidhaven? Neem dan contact op met Anne Ophoff, projectontwikkelaar namens De Zuid. Tel. +31 (0)6 104 20 939.

Koers op ZuidHaven

ZuidHaven is het tweede deelplan dat op De Zuid wordt gerealiseerd. In ZuidHaven komt een karakteristiek woongebouw van vier tot zes woonlagen met 60 exclusieve appartementen en penthouses, deels aan de Houtrustweg en deels aan de kade van de Derde Haven.

In de plint van het woongebouw komen aan de kadezijde minimaal vier commerciële ruimten. En in het beschutte binnengebied worden negen royale herenhuizen gerealiseerd met riante achtertuinen gerealiseerd.

Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage, worden gasloos ontwikkeld, volledig voorzien van vloerverwarming en hoogwaardig isolerend glas.

De appartementen en de herenhuizen worden in de koopsector gerealiseerd.

VR tour

Geïnteresseerd?
Neem dan contact op met één van de verkopende makelaars of meld je aan voor de digitale nieuwsbrief.

De Zuid is een ontwikkeling van MRP Development en VORM ontwikkeling.