Koers op
De Zuid

Het hele jaar rond genieten van zee, strand en duinen. Wonen op De Zuid is een permanent vakantiegevoel ervaren. Vanuit je appartement of eengezinswoning wandel je zo door de duinen het rustige Zuiderstrand op. Om een hevige herfststorm te trotseren. Of om lekker lui te lezen in de zomerzon. Aan het Zuiderstrand grenst het prachtige Westduinpark. Dit natuurgebied met fiets- en wandelpaden strekt zich helemaal uit tot aan Hoek van Holland.

Unieke ligging

De Zuid ligt pal aan de kust van Den Haag-Scheveningen. Onderwijs op alle niveaus, gezellige winkelstraten en restaurants vind je volop in de directe nabijheid. Je zit zo in het centrum of op de uitvalswegen richting Rotterdam-The Hague Airport, Schiphol en Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ook met het openbaar vervoer is De Zuid goed bereikbaar.

Voor de ultieme beleving is een bezoek op locatie een must. De makelaars nemen je graag mee en informeren je over de mogelijkheden voor jouw woonwensen.

Binnenkort in de verkoop: ZuidKade

Eerste rang

De Volvo Ocean Race, traditionele nieuwjaarsduik, Vlaggetjesdag, de Nationale Reddingbootdag en de North Sea Regatta inshore races. Het is slechts een greep uit de evenementen die op Scheveningen worden georganiseerd. Allemaal op loopafstand van De Zuid. Als bewoner zijn je plaatsen op de eerste rang dus gereserveerd!

Beleef Den Haag

Waarom zou je kiezen tussen stad of strand? Den Haag heeft het allebei! Vanaf de Zuid ben je met vijftien minuten in de historisch binnenstad met een grote diversiteit aan wereldkeukens, hippe modeboetieks en vele bijzondere musea en architectuur.

Alles zien en ervaren in deze wereldse stad aan zee?

Beleef Den Haag

Heerlijk winkelen

De
perfecte
golf

Terrasje pakken aan zee