Duurzaamheids-
hypotheek

De woningen in ZuidKade worden duurzaam gebouwd, wat u als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. Hierdoor krijgt u rentekorting, heeft u een hogere leencapaciteit, betaalt u lage advieskosten en profiteert u van vele andere voordelen.

Grootste voordelen op een rij

Duurzaamheidshypotheek: de grootste voordelen op rij

De woningen in ZuidKade worden duurzaam gebouwd, wat u als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. Voor kopers van ZuidKade hebben wij de mogelijkheid contact op te nemen met hypotheekspecialisten, die u helpen om maximaal te profiteren van de voordelen die u als koper van een woning in ZuidKade heeft. Een greep uit deze voordelen:

VOORDELEN

  • Extra hypotheekrentekorting omdat u een energiezuinig huis koopt
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  • Een hogere hypotheek mogelijk omdat u een energiezuinig huis koopt
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij
  • Advies- en bemiddelingskosten voor uw hypotheek slechts € 975,-

Voorkom onjuiste of onvolledige informatie uit de commerciële hypotheekwereld, ga voor de perfecte koopervaring

De Hypotheekspecialisten waarmee wij werken voor ons project ZuidKade, hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. Wij adviseren u om in gesprek te gaan met deze specialisten omdat wij niet willen dat u vanuit de commerciële hypotheekwereld onvolledige of onjuiste informatie meekrijgt waardoor uw koopervaring negatief wordt beïnvloed. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wilt u met een specialist aan tafel.

Lage kosten, hoge service

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via onze hypotheekadviseurs slechts € 975,- (all-in) bedragen heeft u de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist.

Vrijblijvend en gratis aan tafel

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met uw hypotheekspecialist te kijken naar uw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heeft u, welke opties en extra’s zou u graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wilt u hebben voordat u aan het definitieve koopproces begint.

Bepaal zélf je ideale maandlast

Wij maken vaak mee dat kopers in de reguliere hypotheekmarkt slechts één maandlast horen op hun hypotheekvraag. Er is echter nooit maar één antwoord.

Onze nieuwbouwspecialisten nemen uitgebreid de tijd om u uit te leggen op welke manieren u na kunt denken over een hypotheek. Meer of minder vermogensopbouw, wie bent ú, hoe wilt ú leven en welke maandlast past daar in welke levensfase het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaalt u zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) uw maandlast, samen met uw Hypotheekspecialist.

Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met uw hypotheekspecialist zijn dan ook belangrijke factoren.

Best-Buy hypotheek, onafhankelijk

Onze hypotheekadviseurs richten zich specifiek op nieuwbouw. Er wordt altijd gezocht naar de hypotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding in uw persoonlijke situatie. Daarbij kunt u profiteren van de duurzame mogelijkheden van hypotheekbanken die u in de commerciële hypotheekwereld normaliter niet zo snel tegenkomt.

Onze hypotheekadviseurs kunnen uw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers behoren o.a. Triodos Bank, Vista Hypotheken, ABN AMRO, BLG, NIBC, Aegon en Nationale Nederlanden.

Doe de gratis Quickscan!

Met onze financiële Quickscan krijgt u vooraf inzicht of wonen in ZuidKade haalbaar en betaalbaar is voor u. Bij een Quickscan hoort u uw maximale leencapaciteit en hoe hoog uw maandlasten naar verwachting zullen zijn. Deze service is gratis. U kent ons en wij kennen u. Prettig en persoonlijk.

Contact

Meer weten, een Quickscan opvragen of gelijk een afspraak maken? Mail dan naar info@dezuid.nl.

Voor een afspraak bent u altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken zijn gratis en vrijblijvend.