Hoogste punt gevierd op 10 mei jl.

Hoogste punt gevierd op 10 mei jl.

11-05-2017

Hoogste punt gevierd op 10 mei jl.

Op woensdag 10 mei 2017 vierde MRP Development en Van Wijnen met haar toekomstige kopers en al haar betrokken adviseurs het hoogste punt van project ZuidDuin.
Meer dan 200 genodigden aanschouwde hoe met luid getrommel de Nederlandse vlag door toekomstige kopers, hoofduitvoerder de heer Van Es van Van Wijnen en de heer
J. Melchers, directeur van MRP Development, werd gehesen tot de 7e verdieping van het nieuwe appartementencomplex.

ZuidDuin is het eerste deelproject met 85 appartementen en 14 grondgebonden woningen van MRP Development, die vorige jaar maart in uitvoering zijn genomen en naar verwachting eind dit jaar worden opgeleverd. Het totale programma van het project De Zuid bestaat uit ca. 375 woningen en ca. 5.000 m2 commerciële ruimte die de komende jaren worden ontwikkeld.

Nieuwsbericht Hoogste Punt 2 300X216jpg

 

Voor meer info bezoek onze projecten website: http://dezuid.nl/

Meijer Realty Partners (MRP) is in 2013 opgericht door Ton Meijer en CEO Bart Meijer. De primaire gedachte hierachter was om met het nieuwe bedrijf te antiperen op het herstel van de Nederlandse vastgoedmarkt. Inmiddels is duidelijk dat de markt inderdaad snel aan het herstellen is en dat deze vastgoed familie het opnieuw bij het rechte eind had. MRP heeft in de eerste drie jaar een veelheid aan transacties gedaan en is inmiddels een belangrijke speler op de Nederlandse vastgoedmarkt. Zo heeft zij MegaStores in Den Haag gekocht, maar ook een aantal kleinere vastgoedtransactie geïnitieerd. Haar asset en property management wordt inmiddels door haar dochter Bright! Uitgevoerd. In 2015 heeft MRP het ontwikkelbedrijf van ASR gekocht. Dit bedrijf is omgedoopt naar MRP Development en heeft een indrukwekkende portefeuille met projecten als Strijp S in Eindhoven, Norfolk in Den Haag, Amsterdam Osdorp en Leiden Aalmarkt in portefeuille.

Voor meer informatie, neem contact op met:
MRP Development
Esther Evrengün
Tel: +31 (0)85 017 00 19
E-mail: esther.evrengun@mrpdevelopment.nl

Deel: