Amvest koopt 33 woningen project ZuidDuin van MRP Development

Amvest koopt 33 woningen project ZuidDuin van MRP Development

21-12-2016

Op 16 december jl. hebben Amvest Investment Management en MRP Development de turnkey-koopovereenkomst gesloten voor 33 appartementen, 33 individuele bergingen en een dertigtal parkeerplaatsen in project ZuidDuin in Scheveningen. De vrije sector huurappartementen worden opgenomen in de beleggingsportefeuille van het Amvest Residential Core Fund (ARC Fund). De woningen worden verhuurd in het middeldure huursegment. Naar verwachting worden de woningen eind 2017 opgeleverd aan Amvest.

De compleet uitgeruste 33 driekamerappartementen hebben een gemiddeld vloeroppervlak van 88 m2 en zijn gelegen aan de Houtrustweg. Alle appartementen hebben een buitenruimte. De individuele bergingen en parkeerplaatsen zijn gelegen in de ondergrondse parkeergarage. Het ontwerp is van ONX Architecten en de aannemer is Van Wijnen Dordrecht.

ZuidDuin bestaat uit 85 appartementen, 52 koop en 33 huur, 14 eengezinswoningen en een parkeergarage. Tussen de appartementen en de eengezinswoningen ligt een collectieve binnentuin. ZuidDuin is het eerste deelplan van gebiedsontwikkeling De Zuid.

Over MRP Development
MRP Development is een vastgoedontwikkelaar dat grote (binnenstedelijke) projecten op zich neemt en ontwikkelt tot gebieden die beschikbaar zijn voor de retail-, woon- en kantorenmarkt of dienst doen als openbare voorzieningen. MRP Development staat voor kwaliteit, voegt waarde toe aan de gebouwde omgeving, werkt aan nauwe samenwerkingen met (in)direct betrokkenen en heeft de ervaring in huis om complexe projecten in goede banen te leiden.

Over Amvest
Amvest is actief als fondsmanager én ontwikkelaar op de Nederlandse woningmarkt. Creatief en innovatief in het ontwikkelen van duurzame woningen en levendige woongebieden in de economisch sterke gebieden in Nederland. Inventief als het gaat om het oplossen van complexe vraagstukken van huurders en kopers, van wie de wensen centraal staan. Altijd betrokken met een langetermijnvisie. Alle activiteiten van Amvest zijn gericht op het creëren, onderhouden en behouden van langetermijnrelaties. Door zowel te ontwikkelen als te managen, waarborgt Amvest een hoge kwaliteit van het vastgoed in haar fondsen en wordt uitzicht geboden op een hoger rendement.

De verhuur wordt door Amvest zelf uitgevoerd. Daarvoor kan men contact opnemen met
verhuur@verweyvastgoed.nl of 010 266 00 00.

Deel: