Presale actie t/m 15 juli 2015

Presale actie t/m 15 juli 2015

10-07-2015

Welke appartementen of eengezinswoningen in het deelproject ZuidDuin hebben jouw voorkeur? Laat het ons weten en ontvang straks twee weken voor de officiële start verkoop alle verkoopinformatie alvast in huis.
 
Bekijk eerst op je gemak de pre-sales brochures, zodat je weet welke bouwnummer(s) je voorkeur hebben voordat je het formulier online gaat invullen. Klik op hier onderstaande link om je voorkeuren te registreren.

De pre-sale actie is voorbij! Het is helaas niet meer mogelijk om online bouwnummer(s) te registreren.

 
Mocht je naar aanleiding van de brochures of over de presale actie nog vragen hebben, neem dan contact op met een van de verkoopmakelaars, Nicole Vrolijk  van Nelisse Makelaarsgroep, 070 – 3501400 of Rudi van Wechem van Frisia Makelaars, 070 – 3420101.

 

Deel: