Pre-sale brochures ZuidDuin

Pre-sale brochures ZuidDuin

11-07-2015

De pre-sale brochures van de appartementen en eengezinswoningen in deelplan ZuidDuin zijn klaar. 

Appartementen ZuidDuin

De 52 exclusieve koopappartementen van ZuidDuin aan de Houtrustweg liggen verspreid over acht woonlagen. Er is een hele grote diversiteit aan woningtypes. Je kan dus een uniek appartement of maisonette kopen. Je kunt hier wonen op 60 m² tot meer dan 200 m², met twee tot en met vijf kamers. Iedere  appartement heeft ook nog een royale buitenruimte.

Bekijk hier de pre-sale brochure online. Download de brochure (pdf). 

 

cover APP brochure 300

Eengezinswoningen ZuidDuin

Op De Zuid kunt u straks in het binnengebied wonen uit de wind, maar in de zon. In dit buurtje kunt u uw eigen grondgebonden woning mee-ontwerpen. Zo kunt u een keuze maken in het aantal woonlagen, de breedte van de woning, de woningindeling, e.d. 

Bekijk hier de pre-sale brochure online. Download de brochure (pdf). 

Cover EGW brochure 300

Deel: