Wonen aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag

Wonen aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag

Op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Scheveningen realiseert MRP Development een nieuwe wijk: De Zuid. Op een unieke locatie. Pal achter de duinen van het stille  Zuiderstrand. Vlakbij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op De Zuid woon je straks letterlijk aan de 'zonnige zijde' van Den Haag, aan de gezellige haven en het prachtige zuiderstrand.

Drie woonsferen
Op De Zuid komen ongeveer 400 woningen. Kenmerkend zijn de drie verschillende woonsferen. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers zijn er appartementen met uitzicht over de duinen, het strand en de zee. Wie juist wel van een beetje leven in de brouwerij houdt, zal gecharmeerd zijn van de appartementen met zicht op de dynamische haven.

In de beschutting van de appartementengebouwen liggen gezellige autoluwe binnengebieden met eengezinswoningen. Vanuit de woonstraten en pleintjes is op verschillende plekken zicht op de duinen en de haven. In dit buurtje kun je je eigen grondgebonden woning mee-ontwerpen. Heerlijke woningen voor een gezin en/of ideaal voor de combinatie wonen en werken aan huis.

ZuidHaven
De Zuid wordt in verschillende fasen gerealiseerd. Het eerste deelplan ZuidDuin wordt binnenkort opgeleverd. De plannen voor de tweede fase, ZuidHaven, worden inmiddeld uitgewerkt. In deze fase worden circa 60 appartementen en 9 eengezinswoningen in de koop gerealiseerd. De eengezinswoningen liggen in het beschutte, autoluwe binnengebied. De appartementen zijn voor een deel georiënteerd op de duinen en de zee, en voor een deel op de haven. Oftewel, in ZuidHaven komen drie verschillende woonsferen bij elkaar! Onder de appartementen aan de haven worden circa vier bedrijfsunits gerealiseerd.   

0178956 De Zuidd Totaalplan Kaartjenieuw