Bedrijfsruimte De Zuid & ZuidHaven

Bedrijfsruimte De Zuid & ZuidHaven

Bedrijfsruimte De Zuid
Onder de appartementen aan de kade van de Derde Haven worden diverse bedrijfsunits gerealiseerd. Een aantal heeft een hoogte van circa 4 meter en een aantal circa 7 meter. De bedrijfsruimtes worden casco opgeleverd. Afhankelijk van de functie is de gevel van de unit een transparante roldeur met een deur of een vaste pui. De pui van de bedrijfsruimte is transparant. 

Bedrijven die vanuit hun werkzaamheden aan het water/in de haven gevestigd dienen te zijn, krijgen voorrang. Biedt het gevestigd zijn in de haven jouw bedrijf voordeel, meld je dan snel aan voor een bedrijfsruimte. Als er geen passende ruimte beschikbaar is in de 2e deelfase ZuidHaven, dan is er waarschijnlijk wel ruimte in een van de volgende fasen. In de deelprojecten ZuidHaven, ZuidKade en ZuidBaai is de flexibiliteit om units aan te passen beperkt. In het deelproject ZuidZicht is nog heel veel mogelijk, waaronder de realisatie van grote en/of hoge(re) ruimte.

Voor bijzondere horecaformules, die niet afhankelijk zijn van toevallige passenten, is er gelegenheid voor een vestiging op een prachtige plek met uitzicht naar vele zijden.

De bedrijfsactiviteiten rond de Derde Haven vinden plaats in een woonomgeving. Dat legt enige beperkingen op aan geluid, geur e.d. Daarom zijn visserij activiteiten niet toegestaan.

Bedrijfsruimte ZuidHaven
In het deelproject ZuidHaven is aan de kade een bedrijfsruimte beschikbaar van circa 500 m2 met een hoogte van ongeveer 7 meter. De ruimte is tevens aan de Houtrustweg gelegen, tegenover de door de gemeente geplande tramhalte. De unit kan worden opgesplitst. Eveneens is het mogelijk een entresol/tussenverdieping in het pand te plaatsen.

Naast deze grote unit worden drie kleinere units gerealiseerd: een van circa 70 m2 en twee van circa 135 m2. De laatste twee zijn te splitsen. De hoogte van deze units is ongeveer 4 meter.

De parkeerplaatsen voor de bedrijfsruimten worden gerealiseerd in de parkeergarage ZuidZicht.

Sailor _tekst