Jij bent de architect van jouw dromen

Jij bent de architect van jouw dromen

Welke architectuurstijl past bij jou? En hoeveel kamers? Wil je een uitbouw of een extra woonlaag? Een kookeiland? Een extra badkamer misschien? Met HomeMade is veel mogelijk.

HomeMade is het huis dat je zélf vormgeeft en indeelt, naar jouw persoonlijke woonwensen en situatie. De kleur van de gevel, het aantal woonlagen, de breedte en de indeling van de eengezinswoning. Je bepaalt het allemaal zelf.

Je ontwerpt zelf of samen met een professional je eigen woning. Dit doe je via de online woonplanner. In je eigen stijl met de indeling die past bij jouw manier van leven. De keuzes zijn voorzien van een prijs. Zo kan je ook je budget goed in de gaten houden. De website laat veel van de mogelijkheden en keuzes tegelijkertijd zien. Je kan veel zaken blijven aanpassen, net zo lang tot je tevreden bent.

De link naar de woonplanner brengt je bij de woonplanner voor ZuidDuin. Alle woningen en appartementen in deze fase zijn verkocht. Deze woonplanner geeft je inzicht in ons HomeMade concept. De woonplanner voor ZuidHaven is nog niet beschikbaar.

 homemade