Kies bewust voor nieuwbouw!

Kies bewust voor nieuwbouw!

Bewust Nieuwbouw LogoHoe werkt het precies, als je een nieuwbouwhuis wilt kopen of huren? Waar moet je op letten? En waarom zou je eigenlijk voor nieuwbouw kiezen? Om je daarover zo goed mogelijk te informeren verwijzen wij je graag door naar de website Bewust Nieuwbouw.

Dankzij Bewust Nieuwbouw kun je je als geïnteresseerde goed informeren, zodat je in gesprekken met de professionals weet waarover je het hebt, de juiste vragen kunt stellen en duidelijk kunt aangeven wat je wilt.

Op Bewust Nieuwbouw vind je een overzicht van de voordelen van een nieuwbouw huis en een stappenplan om je door het proces te loodsen van oriënteren tot en met wonen. Ook biedt de site antwoorden op allerlei vragen over bijvoorbeeld wie doet wat, garantie, financiering, nieuws over nieuwe wetgeving en technieken in nieuwe huizen. En je kunt er verhalen lezen van mensen zoals jij. Wat zijn hun ervaringen met het kopen of huren van een nieuwbouwhuis?

Bewust Nieuwbouw Afb (2)

Bewust Nieuwbouw is een initiatief van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers en woningcorporaties, verenigd in de NEPROM. Zij ontwikkelen en bouwen huizen, gebouwen en buurten waar mensen graag wonen, werken, winkelen en elkaar ontmoeten. Zij werken, kortom, aan een prettige leefomgeving.