De auto is welkom, maar het uitzicht heeft hier voorrang

De auto is welkom, maar het uitzicht heeft hier voorrang

Auto
De Zuid is met de auto gemakkelijk bereikbaar vanaf de Kranenburgweg of de Houtrustweg. Het kan niet missen. Die auto wordt vervolgens buiten het zicht geparkeerd in een ondergrondse parkeergarage. Voor de bewoners wordt per woning een parkeerplaats gereserveerd. De Zuid zal door de ligging aan de zee en door de restaurants, terrassen en de sfeer zeker ook bezoekers trekken. Zij parkeren hun auto’s in parkeergarages onder de grond. Zo wordt de blik op water en duinen niet gehinderd door uitzicht op blik. 

Openbaar vervoer
Met openbaar vervoer is De Zuid bereikbaar met buslijn 23. Vanaf de halte op de Westduinweg is het een kleine, aangename wandeling langs het water naar De Zuid. De gemeente heeft het voornemen in 2017 een tramlijn aan de Duinlaan te laten stoppen ter hoogte van de haven.

Te voet en per fiets
De Zuid is ook te voet en per fiets goed bereikbaar. De bereikbaarheid wordt nog beter door een brug voor langzaam verkeer over het kanaal dat de Eerste met de Tweede Haven verbindt. Hierdoor zijn Scheveningen Bad en Dorp nog sneller te bereiken. Vanaf deze mooie plek zie je de schepen in- en uitvaren.

Lees meer over de hotspots in de omgeving.

15838 De Zuid4c AI Doorsnede 100%

Laatste nieuws

21-07-2017

Woonrijp maken De Zuid

Op dit moment zijn de werkzaamheden rondom de bouw van De Zuid in volle gang!

Lees meer