ZINDEREND AAN ZEE. WONEN OP DE ZUID.
De Zuid

ZINDEREND AAN ZEE. WONEN OP DE ZUID.

Het zal je toch niet gebeuren. Dat je hier over een paar jaar rondwandelt en denkt: ‘Wat wonen ze hier ontzettend leuk.’

Je kijkt in het rond en zet het zo eens op een rijtje. Pal achter de duinen, de zee hoorbaar dichtbij. Je ruikt hier het zilte water, het stille Zuiderstrand van Den Haag ligt er uitnodigend bij. Vanaf de balkons aan de nieuwe Duinlaan zien de bewoners de kitesurfers hun gewaagde sprongen maken. Je wandelt verder, naar de appartementen die uitkijken over de kleine zeehaven, de open verbinding naar de Noordzee. Je ziet levendige kades, leuke restaurantjes, schepen die deinen op de lichte golfslag.

Je telt het allemaal eens op. Wonen in een nieuwe wijk direct grenzend aan een natuurgebied dat zich ongerept uitstrekt tot aan Hoek van Holland. Hier kun je eindeloos fietsen, wandelen, sporten. Iets verderop: het aangename Statenkwartier, met de altijd gezellige Frederik Hendriklaan. Via de Kranenburgweg en de Houtrustweg zit je zo op de route de stad uit. Dit is wonen op De Zuid. De nieuwe wijk op het oude Norfolkterrein. Uniek in zijn soort. Het zal je toch niet gebeuren dat je deze kans laat lopen?

 

Laatste nieuws

21-07-2017

Woonrijp maken De Zuid

Op dit moment zijn de werkzaamheden rondom de bouw van De Zuid in volle gang!

Lees meer